Markedsføring på print

Vil du nå ud til København og Frederiksberg i et troværdigt medie, der brander din virksomhed og dit produkt? Så er printannoncering i lokalavisen noget for dig.

Det skriver vi om

Hovedstadens Mediehus driver de 8 lokalaviser i København og Frederiksberg.
Lokalaviserne omhandler hverdagen for hovedstadens borgere, og hvad der skaber livet i hovedstaden. I modsætning til dagbladene der skriver om København set fra oven, er lokalaviserne i øjenhøjde med læserne.

Hovedstadens Mediehus målgruppe

Ved at annoncere i lokalavisen når du ud til hovedstadens købestærke borgere, der interesserer sig for deres lokalmiljø og som handler lokalt. Din annonce står side om side med begivenheder og nyheder, der er relevante for den lokale læsers liv.

Fordele ved printannoncer

 • Høj troværdighed
  Lokalaviser er blandt de mest troværdige medier. Når du annoncerer i et troværdigt medie, afspejler det måden, dine kunder opfatter dig som annoncør.
 • GOD ROI
  Lokalaviserne har en god dokumenteret ROI, return on investment, hvilket betyder at når du investerer 1 kr. i markedsføring vil du typisk kunne forvente at få 3 kr. i omsætning.
 • Lav irritation
  I mange medier forbindes reklamer med irritation. I lokalavisen forventes det af læserne og er en del af den samlede oplevelse. Det betyder at når læserne ser din annonce, så forbindes du med dit lokalområde og der skabes ikke irritation over dit budskab.
 • Høj læsetid
  Høj læsetid i lokalavisen betyder at læserne fordyber sig, hvilket gør det muligt at aflevere mere komplicerede budskaber og højne kendskabet til din virksomhed
 • Nå ud til hele hovedstaden
  Skal du nå ud til Københavnere og borgere på Frederiksberg over 35 år, er lokalavisen et af de absolut bedste medier.

Forskellige annonceformater – forskellige priser

Uanset om du skal nå ud til hele hovedstaden året rundt eller blot ønsker at nå ud til en enkelt bydel, er der mange forskellige muligheder og strategier, der kan tilpasses din virksomheds situation.

Herunder kan du læse om de enkelte aviser, der alle har en lang og stolt tradition som hvert byområdes nærværende journalistiske centrum.


Vil du høre mere om annoncering i lokalavisen?

Vores lokalaviser i København og Frederiksberg

83 %

Husstandsdækning i Hovedstaden

283.000

Samlet oplag i København og Frederiksberg