Erhverv+ Storkøbenhavn

Annoncering i Erhverv+ Storkøbenhavn

Ved at annoncere i Erhverv København får du

  • En annonce der rammer virksomheder bredt i Storkøbenhavn
  • En annonce i et troværdigt medie der afspejler dit budskab til andre virksomheder
  • Dit budskab ud til 20.800 små og mellemstore virksomheder

Markedsføring i Erhverv+ betyder at din virksomhed opnår større kendskab og troværdighed hos de virksomheder du ønsker at komme i kontakt med, hvilket forkorter vejen til beslutningstageren.
Annoncering der når bredt ud, styrker din øvrige annoncering, bl.a. bliver din annoncering på sociale medier styrket, fordi dine potentielle kunder har set din virksomhed før i en kontekst, der styrker dit brand.

Om Erhverv+ Storkøbenhavn
– En avis for erhvervslivet

Erhverv+ København er Storkøbenhavns erhvervsavis, som stiller skarpt på erhvervslivet i hovedstaden. Avisen postomdeles til 20.800 virksomheder.

Erhvervsavisen er gratis og bliver postomdelt direkte til små og store virksomheder. Vi dækker området fra Birkerød til Greve og hele København. Fokus er på lokale og regionale historier til de små og mellemstore virksomheder.

Erhverv København er et dedikeret business to business medie B2B, da den primære målgruppe er virksomheder. Avisen dækker de historier der betyder noget for den lokale erhvervsdrivende, lige fra den lille butiks- og værkstedsejer til administrationsvirksomheden med 100 ansatte i Storkøbenhavn.

Vil du høre mere om muligheden for at annoncere i Erhverv+ København?