Case: VVS’eren får fuld smæk for skillingen

Når annoncering er en investering

Preben Paaske har været VVS’er gennem 30 år. Han driver firmaet Jægersborg VVS. Preben arbejder ud fra en tanke om, at ingen opgave er for lille. Devisen er simpel, hvis man blot er hurtig til at rykke ud og leverer god service, så vil kunderne anbefale ham.

Ikke desto mindre har det aldrig skadet at få mere at lave. Derfor afprøvede han, over en periode på 6 uger, effekten af en mindre annonce i AmagerBladet.

Med et ugentligt oplag på 63.000 og med 51.000 læsere (Gallups officielle tal), var regnestykket nemt for Preben. Hvis blot 1 promille af læserne benytter hans service, vil han efter et år have fået 51 ordrer. De færreste af hans ydelser koster mindre end 1.000 kr., hvilket ville betyde, at så ville annoncen have tjent sig selv hjem. Alt andet ville være profit.

Resultatet

Efter 6 ugers prøveperiode kunne Preben konstatere, at det var en god forretning: ”Jeg har fået 2-4 opkald ugentligt og booker minimum én opgave, hvis ikke mere, om ugen fra min annonce i AmagerBladet”.  

Her er det oplagt at spørge hvordan vi kan være sikre på, at Prebens kunder kommer fra AmagerBladet: Svaret er oplagt; kunden jo ringer fra Amager.

Preben Paaske har efter de 6 uger sagt ja til at annoncere fast i AmagerBladet, med en årsaftale, med en fast ugentlig annonce. Dermed opbygger hans virksomhed løbende kendskab i lokalområdet. Det har nogle fordele at annoncere fast. Udover at Preben ikke skal bruge tid på løbende at udfærdige kampagner, hvilket sparer ham for tid i hverdagen, så får han samtidigt et ekstra produkt oveni, nemlig e-Profil, der gør hans annonce synlig på google.

E-Profil

E-Profil er et annonceringsværktøj udviklet af Jysk Fynske Medier – i al sin enkelhed sørger e-profil for, at når du indrykker en annonce i en af vores aviser, så skabes der samtidig en online version af annoncen, der kan søges frem på Google. Udover at man med E-profil skaber en online annonce oveni i din avisannonce, styrker det samtidig SEO værdien af din egen hjemmeside.

Kan din virksomhed også godt bruge flere kunder?

Hvis du annoncerer i hovedstadsområdet, er vi specialister i at markedsføre din virksomhed til større synlighed. Det kan synes uoverskueligt at starte på rejsen, især når man ikke ved om man får sine penge igen, men vi kan hjælpe dig i gang på rejsen.

Er du i tvivl om det kan betale sig at markedsføre din virksomhed? Så anbefaler vi, at du overvejer, hvor meget en kunde er værd for din forretning. Ved at se på værdien af en kunde, ved du også, hvor mange nye kunder der skal til for, at din investering i markedsføring giver et afkast.